Meci dificil pentru CSM Oradea în cel de-al 3-lea tur preliminar din LEN Champions League

Echipa de polo CSM Oradea susține cel de-al 10-lea meci oficial în sezonul competițional 2019/20. Miercuri, 25 septembrie, de la ora 19:00, la Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, se va desfășura meciul cu Club Natacio Terrassa, din Spania din cel de-al 3-lea tur preliminar din LEN Champions League – ediția 2019/20. Bihorenii au pierdut prima manșă a dublei cu echipa iberică, scor 7-10.

CSM Oradea a obținut două victorii din cinci partide în primul tur preliminar al competiției, desfășurat la Sabac, Serbia. Bihorenii s-au clasat pe locul 4 din șase participante și au avansat în turul al 2-lea. Acesta a avut loc la Oradea, CSM-ul bifând două victorii din trei jocuri susținute pentru a avansa în cel de-al 3-lea tur preliminar.

CSM Oradea va evolua în formulă completă, mizând pe o serie de jucători autohtoni de mare perspectivă, respectiv cu portarul Gojko Pijetlovic și tânărul Yusuke Inaba. Intrarea la meci este liberă.

Câștigătoarea acestei duble se califică în grupele LEN Champions League 2019/20, acolo unde va disputa 14 partide. În schimb, echipa învinsă va continua aventura continentală în sferturile de finală ale LEN EuroCup 2019/20.

Distribuie informația
Alte știri