6 medalii pentru sportivii Clubului „Focus” Oradea, la Naționalele de Karate Shotokan ESKU

Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu – Vâlcea a găzduit sâmbătă, 17 februarie, Campionatul Național de Karate Shotokan ESKU, competiție la care au participat 567 de sportivi de la 37 de cluburi din România.

Clubul Sportiv „Focus” Oradea a participat la această competiție cu 10 sportivi.

Rezultate meritorii au avut Ianis Roșu- kumite avansați și Sara Morar- kumite începători, aceștia obținând locul l. Pe treaptă a ll a podiumului s-au clasat Ivette Iordache- kumite avansați și Alexandra Firez- kumite începători. Pe locul lll, la kumite avansați s-au situat sportivii Claudia Racz și Andrei Tiponut, acesta din urmă debutând la cadeți. Ianis Iordache, Ștefan Petrila, Alessia Uipalotai și Markus Marmolejo s-au clasat pe locul V.

Sportivii antrenați de instructorul Marius Roșu, centură neagră 2 Dan și instructorul sportiv Ioana Roșu se pregătesc pentru următoarele competiții importante care vor avea loc în luna martie. Este vorba despre  Campionatul Național de Kempo care se va desfășura la București și Grand Prix-ul Slovaciei, competiție de mare anvergură ce va avea loc la Bratislava, reunind pe tatami 3700 de sportivi

Distribuie informația
Alte știri