60 de parcele rămase libere în Cartierul Tineretului din Oradea ar putea fi scoase la licitatie luna viitoare. Nu se impune nicio limia de varsta

Propunerea primarului Ilie Bolojan are nevoie de acordul alesilor municipali. Daca acestia vor vota proiectul executivului, cei care îşi vor construi casa in Cartierul Tineretului ,în cel mult doi ani, vor avea dreptul să cumpere de la Primărie terenul aferent la un preţ modic.

Dacă vor dori să cumpere două loturi, se vor obliga sa ridice pe fiecare câte un imobil.

„Scoaterea la licitație a acestor terenuri la prețuri rezonabile este corectă. Cei care doresc, pot deveni, fără niște costuri foarte mari, proprietarii acestor terenuri, iar după ce obțin autorizația de luare în folosință a casei pe care o edifică, orașul va trece la asfaltarea străzilor din zonă” , a menționat primarul Ilie Bolojan.

Cartierul Tineretului din Oradea, înfiinţat în baza Legii 15 din 2003, numără în total 391 de loturi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri