66 de bicicliști, sancționați de polițiștii bihoreni

Miercuri, 16 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 35.940 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Au fost sancționați 66 de bicicliști, 13 pietoni, cinci sancțiuni au fost neacordarea priorității de trece pietonilor sau vehiculelor, trei pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, au fost sancționat două opriri neregulamentare, două depășiri neregulamentare, două sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 11 sancțiuni pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri