7 lucruri pe care poți să le faci anul acesta la Street FOOD Festival Oradea

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși a început încă de ieri în @Cetatea Oradea.  Anul acesta Street FOOD Festival Oradea va fi o ediție foarte specială, cu multe surprize din partea organizatorilor, așa că vrem să te ajutăm să fii mai informat odată ce ajungi acolo și să îți spunem 7 lucruri pe care poți să le faci după ce ajunge în Cetatea Oradea.

Vei vedea Cetatea Oradea mai frumoasă ca niciodată, cu mulți oameni veseli, spații special amenajate pentru relaxare sau zone dedicate networking-ului la un pahar bun de vin. Mancare bună în toată cetatea!  Anul acesta la această ediție a Street FOOD Festival sunt peste 40 de truck-uri cu preparate diverse, de la cea cu specific indian, până la nelipsiții burgeri.

Scenă 360 de grade! Muzică live cu artiști precum: The Mono Jacks, Lucia sau Robin and the Backstabbers, artiștii putând fi urmăriți cum fac reprezentațiile live chiar în mijlocul mulțimii. De altfel și iubitorii muzicii electronice trebuie să se bucure pentru că în fiecare zi pe scena celor de la VRTW vor urca dj-I cunoscuți. Va fi greu să îți dai întâlnire cu cineva. „Hai lângă truck-ul cu burgeri” ar fi o indicație neinspirată, ținând cont că vor fi mai multe.  „Sunt în zona cu muzică” e și asta tricky pentru că vor fi mai multe zone anul ăsta.

Vei bea cocktail-uri sau băuturi interesante. Chiar dacă nu ți-ai propus asta, te vei trezi cu un pahar în mână, așa de poftă. Vei face exerciții de dicție. Poate crezi că nu ai nevoie, dar să te vedem cum vei reuși după o bere să comanzi Philly Cheesesteak de la Tom Cooks sau Onion bhaji de la Indivan, de exemplu. Te vei scoate dacă ajungi acasă fără nimic de mâncare pentru că vei putea să comanzi online. Da, ai citit bine, anul ăsta Hipmenu îți oferă posibilitatea să faci asta de la anumiți vendori. Pentru detalii despre asta și pentru multe alte informații, trebuie să urmărești Event-ul pe facebook ca să fii la curent cu toate noutățile.

Distribuie informația
Alte știri