8 din 10 candidati din Bihor pentru functiile de directori au trecut de prima proba

Rezultatele testului grila sustinut de dascalii care vor sa ocupe fotoliile de directori sau directori adj in unitatile de invatamant preunisversitar se cunosc de aseara. In Bihor, din cei 249 de candidati prezenti, ieri, in sali , 204 au fost declaraţi admişi.
 Cele mai mari punctaje, respectiv 49,375 le-au obtinut directorul de la Şcoala din Vârciorog, fost inspector şcolar până în toamna lui 2015, Nicolae Şaitoş, şi directoarea de la Liceul Teoretic Ady Endre Oradea, Vad Marta .
In schimb, cei respinsi 45 la numar, n-au reuşit să obţină minimum 35 de puncte la testul grila.
Si asta cu toate ca 38 dintre ei sunt in functii de conducere de ceva vreme. Printre ei figureaza si fostul sef al Inspectoratului Scolar Bihor, consilier local din partea PNL, Daniel Negrean. Netrecand baremul impus ,acesta nu va mai putea ocupa fotoliul de director adj la Colegiul Economic Partenie Cosma, chiar dacă n-a avut concurent la acest examen.
Toţi candidaţii declaraţi admişi vor susţine, între 17 octombrie şi 17 noiembrie, proba interviului şi a CV-ului. Fiecare va fi evaluat de o comisie formată dintr-un reprezentant al IŞJ Bihor, doi reprezentanţi ai şcolii şi doi ai autorităţii publice locale.

COMUNICAT ISJ

La examenul de ocupare a funcţiilor de director/director adjunct, sesiunea 2016, în judeţul Bihor s-au înscris 255 de candidaţi, din care 249 au fost validaţi. La susţinerea probei scrise au fost prezenţi 249 de candidaţi, niciun candidat nu a fost eliminat din concurs.

Din totalul candidaţilor prezenţi, 204 candidaţi au fost declaraţi admişi, 44 respinşi, iar un candidat a rămas în evaluare (o persoană din comisia de concurs a lipsit de la evaluarea candidatului, candidatul urmează să fie evaluat în următoarele zile).

În concluzie, procentul de promovare în judeţul Bihor, la examenul de ocupare a funcţiilor de director/director adjunct, este de 81.93 %.

În cursul zilei de azi, 13 octombrie, va fi publicat pe site-ul www.isjbihor.ro, graficul de desfăşurare a celorlalte două probe (evaluare cv/proba interviului), precum şi locaţia unde vor avea loc acestea.

Distribuie informația
Alte știri