84 cife de beton, turnate joi în viitoarea parcare supraetajată de pe str.Iosif Vulcan

Se toarnă radierul la viitoarea parcare supraetajată de pe str. Iosif Vulcan. În total, 84 de cife a câte 9 m3 fiecare vor turna aproximativ 750 de metri cubi de ciment pe o suprafață de 1.250 de metri pătrați.

Acțiunea a început azi dimineață la ora 6:00 și se va încheia la miezul nopții, procesul de turnare fiind unul continuu, media fiind de 6-7 cife de beton pe oră.

Din acest motiv, circulația pe strada Iosif Vulcan a fost restricționată pe ambele sensuri, alternativ, pe tronsonul str.Iosif Vulcan, cuprins între Piața Ferdinand și sensul giratoriu de lângă Parcul Libertății. Poliția Locală dirijează traficul, pe tronsonul afectat.

Lucrarea este executată de asocierea Drum Asfalt SRL & Trameco SA, valoarea contractului fiind de 10.243.456,33 lei fără TVA.

Noua parcare va avea 145 de locuri, din care 6 destinate utilizării de către persoane cu handicap, și se realizează pe un teren de 4.179 mp, existent în curtea interioară delimitată de str. Iosif Vulcan nr. 12-14 și str. Aurel Lazăr nr. 5-9.

Clădirea parcării va avea regimul de înălțime D+P+3E. Pe lângă locurile de parcare auto mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete.

Distribuie informația
Alte știri