87 de concurenti, pe scena festivalului „Star Vivere Music Revolution” de la Oradea

Teatrul de Stat Regina Maria va gazdui cea de V-a editie a festivalului Star Vivere Music Revolution adresat copiilor si tinerilor. Acestia vor evolua pe categorii de varsta: 4-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-16 ani, 17 + si grupuri. Festivalul a devenit unul de referinta la nivel national bucurandu-se de participarea celor mai importante scolii de muzica pentru copii.

Juriul din acest an inregistreaza si o premiera, prezenta ca invitat special a Crinei Mardare( pentru prima data membra a unui juriu intr-un festival )vocal-coach-ul XFactor Romania,fost vocalist al grupurilor: 3T, 5T, Stereo si Sfinx Experience! Alaturi de Crina vor lua loc in loja juriului, Cezar the Voice, Uddi, Mihaela Cernea- trupa Class, Mihaela Tatu, Doina Bentu, directorul departamentului divertisment din TVR, regizorul artistic, Dan Manoliu si presedintele juriului, compozitorul Mihai Alexandru.

Cei 87 de concurenti vor urca pe scena festivalului, vineri 9 noiembrie, incepand cu ora 14.00, si vor reveni pe aceeasi scena, o zi mai tarziu, incepand cu aceeasi ora pentru a afla premiile obtinute.
Atat concursul, cat si gala, vor putea fi urmarite in direct pe pagina de facebbok
https://www.facebook.com/starvivere/
Intrarea in sala este libera pe parcursul celor doua zile asteptati fiind toti pasionatii de muzica pentru copii si nu numai!

Distribuie informația
Alte știri