89 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, la început de săptămână

Luni, 16 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 36.870 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut opt permise de conducere si trei certificate de înmatriculare.

38 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 18 participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați cinci pietoni care au traversat neregulamentar, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri