89 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de echipajele Salvamont. Au fost înregistrate apeluri și pentru Salvamont Bihor

Foto: arhiva
Distribuie pentru prietenii tăi:

Dispeceratul Național Salvamont a anunțat pe pagina de Facebook că salvamontiștii din întreagă țară au fot solicitați să intervină la un număr foarte mare de evenimente montane.

Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 89 apeluri prin care s-a solicitat intervenția de urgență. Cele mai multe apeluri au fost înregistrate pentru Salvamont Voineasa (13), Salvamont Sinaia (10) și Salvamont Sibiu (8).

Salvamont Bihor a primit 5 apeluri pentru intervenția de urgență.

La nivel național au fost salvate 89 persoane, dintre acestea 38 au fost predate la Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit de asemenea 29 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre domeniile schiabile și traseele turistice din zona montană.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri