9 ani de ERA Park Oradea. Concert cu Andra și multe surprize

Centrul comercial ERA Park Oradea își sărbătorește ziua de naștere pe 11 martie, astfel că acest sfârșit de săptămână se va transforma într-un adevărat festival, în care surprizele se vor împleti cu muzica bună și cu un super concurs cu un super premiu.

Vineri, 9 martie, între orele 16.30 și 19.30, pe holurile complexului, toți prietenii ERA sunt chemați într-o lume interesantă, cu statui vivante și supramarionete.

Sâmbătă, distracția se va muta în parcare, unde pe scenă va urca, începând cu ora 16.15, Trupa West. Îmbrăcați-vă bine, căci, deși se anunță incendiar, show-ul va dura o perioadă! De la ora 17, îndrăgita Andra va aduce primăvara în sufletele orădenilor, promițând un spectacol unic, antrenant, cu piese consacrate dar și noi!

Duminică, va fi o zi dedicată copiilor. În sala de evenimente, prichindeii sunt invitați, de la ora 11, la piesa de teatru „Scufița Roșie și lupul cel bun”, iar de la ora 12, sub cupolă, va avea loc o mega petrecere cu tort, animații și ateliere menite să le stimuleze celor mici imaginația, inteligența, dar și comportamentul.

Distribuie informația
Alte știri