90 de bănci de odihnă vor fi montate în două parcuri orădene. Vezi unde

La sfârșitul lunii trecute, Primăria Oradea a semnat cu firma SC Imsaurisa SRL contractul de furnizare și montare a 90 de bănci de odihnă pentru dotarea spațiilor publice din municipiu. Acestea sunt prevăzute cu cadru din oțel de culoare negru lucios și cu elemente din lemn de fag de o culoare verde urban. Prețul contractului este de 100.890 lei (fără TVA), iar termenul de furnizare și de montare a băncilor este de 3 luni.

Cele 90 de bănci se  vor monta în două parcuri mari din oraș, respectiv 53 de bucăți în Parcul Seleuș și 37 în Parcul Onisifor Ghibu, cu mențiunea că băncile mai vechi din aceste parcuri vor fi recondiționate și distribuite către asociațiile de proprietari care au făcut solicitări în acest sens către Primăria Oradea.

Până în prezent, 25 de asociații au făcut solicitări pentru un număr de 62 de bănci de odihnă. Asociațiile care mai doresc bănci de odihnă sunt rugate să facă o cerere în atenția Direcției Tehnice din Primăria Oradea, la adresa de email primarie@oradea.ro.

Distribuie informația
Alte știri