90 de coșuri stradale anti-vandalizare, montate în Oradea

0 de coșuri stradale anti-vandalizare au fost montate în spațiile publice din oraș, în baza contractului încheiat între municipiul Oradea și SC Imsaurisa SRL, în data de 7 octombrie.

Au fost amplasate 10 coșuri din beton cu scrumieră în zonele Piața București (la ieșirea din pasaje spre/dinspre Gara Centrală, Clujului-capăt stație autobus, Clujului-Gutenberg, Războieni-stație autobus Gara CFR Est, Matei Corvin) precum și în zonele în care s-au înregistrat mai multe sesizări de vandalizare a coșurilor stradale din plastic.

Totodată, 80 de coșuri stradale metalice cu scrumieră au fost montate în zona centrală a orașului. Este vorba despre străzile Primăriei, Avram Iancu, Ep. Mihai Pavel, Iuliu Maniu, Traian Moșoiu, Vasile Alecsandri, Independenței, Mihai Viteazul, Moscovei, Piața 1 Decembrie, Libertății, Iosif Vulcan, Parcul Traian, Andrei Șaguna, Calea Republicii, Pod Dacia și Pod Centenarului.

Pe amplasamentele unde au fost montate aceste coșuri se vor demonta coșurile stradale din plastic, dar și coșurile metalice vechi, acestea urmând să fie recondiționate și amplasate în alte zone ale municipiului Oradea.

Distribuie informația
Alte știri