92 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

Luni, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la început de săptămână, au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 41.035 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere si trei certificate de înmatriculare.

45 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, opt participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, șase pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri