95 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Luni, 2 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 39.380 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut trei permise de conducere si cinci certificate de înmatriculare.

39 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați cinci bicicliști, două sancțiuni au fost aplicate depășiri neregulamentare, iar 27 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri