99 de ani de la eliberarea oraşului Oradea. Programul manifestării

Oradea sărbătorește, în 2018, la 20 aprilie, un eveniment major din istoria sa : 99 de ani de la intrarea trupelor române înurbea de pe Crișul Repede, în frunte cu generalul Traian Moșoiu.

Pentru a marca acest eveniment, Primăria organizeaza o serie de festivități, începând cu ora 12.00. Manifestările debutează cu un Te Deum oficiat la Biserica cu Lună.

Apoi participanţii se vor deplasa în alai, pe strada Avram Iancu, la bustul gen. Traian Moşoiu. Alocuţiunile privind semnificația zilei de 20 aprilie 1919 vor fi rostite de către primarul orașului Oradea, Ilie Bolojan, și un istoric invitat. Ceremonialul va continua cu un recital susținut de Corul Traian Moșoiu şi festivitatea de depunere de coroane și jerbe de flori. Programul se va încheia cu defilarea detaşamentului de onoare.

Foto: adevarul.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri