Multumit de rezultatele Teatrului „Regina Maria”, managerul Daniel Vulcu ameninta cu instanta dupa ce a fost evaluat negativ de CJ

Daniel Vulcu e trist ca nu mai e la carma Teatrului Regina Maria al carui”nas” este dar nu vrea sa paraseasca functia cu capul plecat.

Se declara nemultumit de felul in care a fost evaluat de cele doua comisii care s-au legat doar de detalii tehnice, spune el, fara nicio legatura cu actul artistic si de aceea a contestat nota primita la Consiliul Judetean Bihor(6,98).

In cazul in care nu i se va da dreptate, este decis sa apeleze la instanta. Si asta pentru ca nu vrea sa iasa din institutia pe care a condus-o din 2011, cu capul plecat sau “taiat”.

Daniel Vulcu se declara multumit de rezultatele pe care Teatrul Regina Maria le-a obtinut, cu el la carma, si a tinut sa enumere cateva dintre ele: doua nominalizari la Premiile UNITER pentru „Scripcarul pe acoperis”, un musical de mare succes, care se joaca si azi cu casa inchisa, aducerea la Oradea a Galei Premiilor UNITER in 2016, revitalizarea Festivalului de teatru Scurt, sau prezenta cu doua spectacole la Festivalul National de Teatru, in 2017.

De asemenea, ex-managerul e multumit de faptul ca a pus “Arcadia” pe harta mondiala a Teatrelor de papusi, iar spectacolele clasice prezentate celor mici se joaca cu sali pline.

Distribuie informația
Alte știri
post-image
Stiri

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐉𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫 𝐩𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢ți𝐢 𝐭𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 “𝑩𝒍𝒖𝒆 𝑾𝒂𝒓𝒓𝒊𝒐𝒓𝒔”

Competiția 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐖𝐚𝐫𝐫𝐢𝐨𝐫𝐬 – 𝐀𝐬𝐚𝐥𝐭𝐮𝐥, ediția a VI-a, s-a desfășurat în perioada 15-18 octombrie 2024, la 𝐂𝐏𝐏𝐂𝐉 𝐎𝐜𝐡𝐢𝐮𝐫𝐢, reunind un număr de 𝟐𝟑 de echipe din cadrul structurilor de...