Multumit de rezultatele Teatrului „Regina Maria”, managerul Daniel Vulcu ameninta cu instanta dupa ce a fost evaluat negativ de CJ

Daniel Vulcu e trist ca nu mai e la carma Teatrului Regina Maria al carui”nas” este dar nu vrea sa paraseasca functia cu capul plecat.

Se declara nemultumit de felul in care a fost evaluat de cele doua comisii care s-au legat doar de detalii tehnice, spune el, fara nicio legatura cu actul artistic si de aceea a contestat nota primita la Consiliul Judetean Bihor(6,98).

In cazul in care nu i se va da dreptate, este decis sa apeleze la instanta. Si asta pentru ca nu vrea sa iasa din institutia pe care a condus-o din 2011, cu capul plecat sau “taiat”.

Daniel Vulcu se declara multumit de rezultatele pe care Teatrul Regina Maria le-a obtinut, cu el la carma, si a tinut sa enumere cateva dintre ele: doua nominalizari la Premiile UNITER pentru „Scripcarul pe acoperis”, un musical de mare succes, care se joaca si azi cu casa inchisa, aducerea la Oradea a Galei Premiilor UNITER in 2016, revitalizarea Festivalului de teatru Scurt, sau prezenta cu doua spectacole la Festivalul National de Teatru, in 2017.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

De asemenea, ex-managerul e multumit de faptul ca a pus “Arcadia” pe harta mondiala a Teatrelor de papusi, iar spectacolele clasice prezentate celor mici se joaca cu sali pline.

Distribuie informația
Alte știri