A acroșat o biciclistă și a părăsit locul accidentului. Polițiștii bihoreni au identificat-o

Foto: arhiva

Marți, 5 mai a.c., la ora 13.20, în municipiul Salonta, județul Bihor, o femeie de 50 de ani, din comuna Tinca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, pe direcția strada Regele Ferdinand – strada Mărășești, la intersecția cu strada Via Csutakos, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 68 de ani, din Salonta, care se deplasa pe bicicletă, pe strada Via Csutakos, biciclista a intrat în coliziune cu autoturismul şi a lovit pragul din dreapta și roata spate a vehiculului.

În urma accidentului rutier, biciclista a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

După producerea accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificată cu operativitate de polițiștii rutieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului  Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri