A adormit Petre Daea în direct la Antena 3? VIDEO

Ministrul agriculturii, Petre Daea, 73 de ani, a fost protagonistul unui moment inedit vineri, 13 ianuarie, în direct la Antena 3, notează spotmedia.ro. Sunat de postul TV, pe transmisiunea în direct s-a auzit un respirat greu și un sforăit.

Contactat sâmbătă de Libertatea, Petre Daea a susținut că el nu sforăie „nici noaptea” și că Antena 3 „vrea să facă rating pe sforăitul lui”.

Pe transmisiunea în direct se aude cum respiră greu şi chiar sforăie uşor, ceea ce a provocat amuzamentul prezentatoarelor.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a fost prima reacție a lui Petre Daea.

Mădălina Mihalache, jurnalista aflată în studio la momentul respectiv, a venit ulterior cu lămuriri.

„Da, la telefon era ministrul Agriculturii, Petre Daea. S-a intamplat ieri, 13 ianuarie. Nu am sunat pe altcineva si nici n-a luat pe cineva somnul in regie, asa cum a declarat ministrul Agriculturii. Nu a asteptat mai mult de doua minute din momentul in care a fost sunat de producator si pana a fost introdus, efectiv, in direct. Momentul putea fi mult mai penibil / comic, daca Gina nu reusea sa aiba o stapanire de sine fara margini. Pe care eu n-am avut-o. Pe teren te confrunti cu N situatii, dar momentul asta intrece orice de pana acum. Da, rad si acum. O sa rad si peste ani”, a scris Mădălina Mihalache, pe pagina ei de Facebook.

Distribuie informația
Alte știri