A evadat un detinut de la Penitenciar. Politia cere ajutorul oradenilor pentru prinderea lui

Vineri, 23 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor a fost sesizat de reprezentanți ai Penitenciarului Oradea că în jurul orei 08.00, BALLA MIKLOS, de 24 de ani, din comuna Roșiori, sat Vaida, județul Bihor, deținut în regim deschis la Penitenciarul Oradea, a părăsit locul de muncă de la o societate comercială din municipiul Oradea, unde lucra în regim deschis.
Acesta se afla în executarea unei condamnări de 1 an și două luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii bihoreni s-au mobilizat de urgență și acţionează în sistem integrat cu politiștii din judeţele limitrofe, pentru depistarea acestuia. Totodată, pentru prinderea acestuia, Poliția Bihoreană a organizat filtre în trafic pe raza întregului județ.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr negru.
ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni de trening albaștri, tricou negru, bluză cu mânecă lungă de culoare deschisă, bască neagră cu inscripție albă, pantofi sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

foto-1

Distribuie informația
Alte știri