A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent

Foto: ISU Teleorman

Un accident rutier grav s-a produs, vineri dimineață, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70, în județul Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN 6 au fost implicate un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ”, a precizat ISU Teleorman.

Traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi- Alexandria, circulaţia fiind deviată către DJ 503 prin Videle.

Din cadrul ISU Giurgiu a mai fost alocată o autospecială de stingere. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov. Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Distribuie informația
Alte știri