A fost desemnat constructorul pentru platformele de deșeuri din județ

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea celor patru puncte de colectare a deșeurilor din Municipiul Beiuș, Salonta, Marghita și orașul Aleșd

Astfel, lucrările vor fi executate de asocierea de firme: SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT SRL LIDER DE ASOCIERE – SC ANTREPRIZĂ CONSTRUCȚII EDILITARE SRL. Valoarea totală a ofertei câștigătoare este 4.661.514,73 lei, fără TVA, iar termenul de constestații este 24.12.2021.

Termenul maxim de execuție a fost stabilit la 120 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucărilor.

Vă reamintim că procedura de licitație pentru „Achiziţionarea lucrărilor de amenajare a patru puncte de colectare deşeuri situate în Municipiul Beiuş, Salonta, Marghita şi Oraşul Aleşd” a demarat în 31 august.

8 firme și asocieri de firme au depus oferte pentru unul sau mai multe centre: CARIER (lotul 3), DRUMURI BIHOR (loturile 1, 2, 3, 4), DUMEXIM (loturile 1, 2, 3, 4), Asociere SPEED TRANS ALPIN și SIM RAM (loturile 1 și 2) și Asociere DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT, ANTREPRIZA CONSTRUCȚII EDILITARE. Ultimul ofertant a depus în total patru oferte separate pentru fiecare centru de colectare separată a deșeurilor.

Consiliul Județean Bihor va realiza cele patru platforme și le va dota corespunzător. Primăriile vor asigura condițiile necesare exploatării acestor centre de colectare separată a deșeurilor și vor crea regulamentul prin care acestea vor putea deservi și alte unități administrativ-teritoriale. Fiecare cetățean va putea depozita, cu titlu gratuit, pe o perioadă de minim 3 ani, toate acele categorii de deșeuri care nu sunt ridicate de către operatorul de salubritate.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri