A fost extras ultimul câștigător al campaniei “Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din 2023

A avut loc ultima tragere la sorți, din acest an, din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Patroi Marioara, domiciliată pe strada Episcop Mihai Pavel, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

La această extragere au fost înscriși 5.742 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 27 – 31 martie 2023.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VII-a ediție, continuă și în anul 2023. Primăria Oradea va premia, și anul acesta, persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2023 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulți și 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VII-a ediție în 2023 s-a încheiat pe 31 martie. 

Distribuie informația
Alte știri