A fost identificat un bărbat care ar fi autorul accidentului grav de pe DN 79 Oradea-Arad

Poliţiştii arădeni au identificat, miercuri, un bărbat care ar fi autorul accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona localităţii Zimand Cuz, unde un biciclist de 21 de ani a fost lovit cu maşina şi a murit, iar şoferul a fugit de la locul faptei, suspectul fiind audiat după ce maşina sa a fost găsită avariată. Poliţiştii spun că autoturismul suspectului prezintă avarii specifice unui accident ca cel care se află în cercetare, potrivit agerpres.ro.

Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă Oradea de Arad (DN 79), în zona localităţii Zimand Cuz. „Un autor necunoscut a surprins şi a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeaşi direcţie. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar”, precizau, duminică, reprezentanţii IPJ Arad.


Ulterior, poliţiştii au reuşit să identifice victima, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani din Vaslui, care locuia pe raza localităţii Zimand.


Distribuie informația
Alte știri