A fost inaugurat cel de-al doilea centru multifuncţional din Ioşia. Comunicat

Centrul multifuncţional Ioşia II, situat pe Aleea Călinului nr.9, s-a alăturat celorlalte 4 centre din municipiu, deschizându-şi porţile pentru cei din comunitate. Pentru că ne îngrijim să oferim celor în nevoie, comunităţii zonale, activităţi pentru a depăşi mai uşor situaţia de vulnerabilitate şi singurătatea, invităm membrii comunităţii, indiferent de vârstă, persoane cu dizabilităţi, copii, la activităţi de petrecere a timpului liber, ateliere de lucru, consiliere, cursuri de limbi străine, activităţi de tip after school.

Prin încheierea unui protocol de colaborare cu DAS Oradea, Asociaţia „Pflege und Betreuung 24”, reprezentată de dl Flaviu Stoica, va oferi în acest centru o paletă largă de activităţi de petrecere a timpului liber.

Astfel, la Centrul multifuncţional Ioşia II, au fost sărbătoriţi beneficiarii care şi-au serbat ziua de naştere în luna martie a acestui an, asociaţia oferindu-le un desert delicios şi cele necesare pentru o atmosferă festivă, petrecerea prelungindu-se până spre orele târzii ale după amiezii.

Distribuie informația
Alte știri