A fost lansat noul birou de lucru conceput pentru a vă menține în formă

Biroul-bicicletă ecologic eKinekt BD 3 este noua inovaţie pe care Acer a prezentat-o, recent, la Las Vegas, şi care permite utilizatorilor să facă exerciţii fizice în timp ce lucrează, utilizând energia cinetică rezultată din pedalare pentru a alimenta aparatul şi a încărca dispozitivele.

Dispune de două porturi USB Type-A şi un port USB Type-C pentru încărcarea mai multor dispozitive mobile, un cuier pentru geantă şi un suport pentru băuturi. De asemenea, afişajul LCD şi o aplicaţie pentru smartphone oferă informaţii pentru a-i ajuta pe biciclişti să îşi urmărească progresul în timpul exerciţiilor fizice sau al perioadelor de lucru.

În acelaşi timp, utilizatorii pot ajusta intensitatea de pedalare, înălţimea scaunului şi biroului în funcţie de poziţionarea dorită, pentru a beneficia de un plus de flexibilitate şi confort atunci când lucrează sau se antrenează.

„Pe măsură ce biciclistul pedalează, eKinekt transformă energia cinetică în curent electric. O oră de pedalare constantă la 60 RPM pe biroul-bicicletă poate genera 75 de waţi de energie autogenerată. Energia utilizabilă este apoi folosită pentru a încărca laptopuri şi alte dispozitive, astfel încât utilizatorii pot lucra şi rămâne activi în acelaşi timp. Consecvent angajamentului companiei pe termen lung de a găsi un echilibru între crearea de soluţii inovatoare şi protejarea planetei, partea superioară a biroului eKinekt BD 3 şi carcasa care protejează componentele bicicletei sunt fabricate din plastic reciclat după consum (PCR)”, precizează producătorul.

Totodată, suprafaţa generoasă a biroului eKinekt oferă utilizatorului un spaţiu de lucru amplu, în timp ce înălţimea reglabilă a mesei şi scaunului îi permit să stea într-o poziţie confortabilă în orice moment.

„În modul de lucru, suprafaţa biroului se apropie de scaun pentru a permite bicicliştilor să stea în poziţie verticală în timp ce tastează şi pedalează simultan. În modul Sport, suprafaţa de birou este aşezată mai în faţă, oferind mai mult spaţiu pentru a se apleca, similar cu poziţia de pe o bicicletă sau un trainer standard, pentru un spaţiu suplimentar pentru picioare şi o putere de pedalare mai mare. Designul bine gândit le permite utilizatorilor să profite de timpii morţi dintre perioadele de lucru pentru a rămâne energici şi a face exerciţii fizice într-un spaţiu restrâns. Bicicliştii pot reveni apoi fără probleme la modul de lucru prin simpla glisare a suprafeţei biroului înapoi în poziţia iniţială”, notează sursa citată.

Bicicleta eKinekt BD 3 va fi disponibilă la vânzare în zona EMEA (Europe, the Middle East and Africa) începând cu luna iunie a acestui an, la preţul de 999 de euro.

Distribuie informația
Alte știri