A fost promulgat bugetul asigurărilor sociale de stat. „Pensionarii nu trebuie să sufere din nou”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că a promulgat legea privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2019, susţinând că ”pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD”.
El a mai spus că dacă legea nu ar fi promulgată acum pensionarii ar fi direct afectaţi, pentru că orice nouă întârziere blochează acordarea unor drepturi spociale, cum ar fi biletele de tratament balnear. El a atras atenţia că practica recentă a Guvernului de a majora pensiile abia în luna septembrie este ”un alt mod pesedist de a vinde oamenilor iluzii”.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a acuzat luni pe liderii PSD pentru că au întârziat adoptarea bugetului în Parlament şi le-a transmis acestora ”să plece de la guvernare” dacă nu o fac pentru ţară. „Este culmea eşecului să nu reuşeşti să aduci dezvoltare prin investiţii majore în spitale, autostrăzi, în şcoli într-o perioadă în care economia creşte şi oportunităţi există. PSD a uitat un principiul de bază al democraţiei – când guvernezi, o faci în primul rând pentru ţară, nu pentru tine. Dacă nu e capabil să respecte acest principiu – şi dovedeşte în fiecare zi că nu este – să plece de la guvernare”, a declarat Klaus Iohannis, conform mediafax.ro.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri