A fost semnat contractul de finanțare în vederea reabilitării termice a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu

A fost semnat contractul de finanțare având ca obiect reabilitarea termică a celor două corpuri de clădire ale Liceului Teoretic Onisifor Ghibu din Oradea. Se va face pe bani europeni. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3,65 milioane de euro, iar durata de implementare a proiectului este de 32 luni de la data semnării contractului.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: eficientizarea din punct de vedere energetic (reabilitare termică) a celor două corpuri de clădire ale Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, reducerea consumului anual de energie primară cu 50% pentru ambele clădiri faţă de consumul iniţial, dar și scăderea estimată a emisiilor gazelor cu efect de seră.

Intervențiile propuse în cadrul proiectului sunt: reabilitarea termică a anvelopelor clădirilor, reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație, reabilitarea sistemului de instalații sanitare, reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat, precum și unele lucrări conexe de reparații și refaceri.

Distribuie informația
Alte știri