A fost urgie in localitatea Bulz din Bihor. A fost declansat planul rosu de urgenta

A fost declansat planul rosu de urgenta in Bihor, duminica seara, dupa ce o furtuna a distrus un camping. Din pacate o persoana si-a pierdut viata. Se afla intr-o masina peste care a cazut un copac.

Vijelia s-a abatut asupra zonei in jurul orei 21:30. In momentul producerii furtunii, in tabara de la Bulz erau 150 de persoane, iar in camping in jur de 20. Capitanul Camelia Rosca, purtator de cuvant al ISU Crisana, a declarat ca toate cele 11 echipaje SMURD din Bihor si alte trei din judeţul Cluj au fost mobilizate. Pana la ora 23, la Spitalul Judetan din Oradea au fost transportati patru turisti raniti, dintre care unul in stare grava, iar ceilalti trei cu leziuni medii.

Doctorul Hadrian Borcea, coordonator SMURD a venit cu informații
„Informațiile de acum două minute sunt, în zona taberei din Bulz avem o persoană decedată, trei victime cu răni medii și o victimă în stare gravă. Cei patru supraviețuitori urmează să fie transportați la Spitalul Județean Oradea. Problema e că tot mai multe informații vin de pe Valea Crișului Repede, în aval față de localitatea Bulz, unde se pare că mai sunt și alte persoane și strucruri afectate și practic asta se încearcă acum. Este o misiune foarte dificilă de a căuta victime în aval. În zona inițială de unde a venit apelul nu mai sunt și alte victime. Furtuna a trecut, mai plouă”, a declarat medicul Borcea, pentru antena3.ro

Distribuie informația
Alte știri