A început asfaltarea finală a Bulevardului Nufărul-Cantemir

În această dimineață au început lucrările de turnare a stratului de uzură la coridorul Nufărul Cantemir, respectiv pe tronsonul cuprins între str. Cicero – Meiului, partea stângă. Tot astăzi se va turna stratul de uzură la intersecțiile B-dul Cantemir cu str. Muntele Găina și cu str. Ștefan Zweig.

Urmează ca mâine lucrările de asfaltare să continue pe partea dreaptă a aceluiași tronson, inclusiv la intersecția B-dul Cantemir cu str. Sextil Pușcariu. Joi, asfaltarea se va face pe partea dreaptă a tronsonului str. Meiului – Ciheiului și la intersecția B-dul Cantemir cu str. Nojoridului, iar vineri pe partea stângă a acestuia inclusiv intersecția B-dul Cantemir – str. Meiului și intrarea spre Lotus Center.

Proiectul intitulat „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 și prevede reamenajarea carosabilului, a trotuarelor, a pistelor de biciclete, realizarea de amenajări peisagistice, mobilier urban, spații verzi, intervenții la calea de tramvai și lucrări de apă-canal aferente străzilor Nufărului și Dimitrie Cantemir.

Circulația se va desfășura cu restricții la o bandă pe sens, pe anumite porțiuni. Restricțiile vor fi instituite în perioada 19-22 iulie, pe străzile Dimitrie Cantemir – Nufărul, implicit străzilor adiacente acestora, după cum urmează: Panait Cerna, Muntele Găina, Mircea Eliade, Lugojului, Ștefan Zweig, Bistriței, Ștefan Luchian, Sextil Pușcariu, Lugojului, Nojoridului, Meiului, Vavilov și Acces Lotus.

Alte știri