A început deszăpezirea pe Transfăgărășan, pe tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac

Pe Transfăgărășan se duce o muncă titanică. Cea mai spectaculoasă șosea din acest colț de lume este încă sub nămeții. Drumarii se străduiesc să o curețe până pe 1 iulie, când, oficial, se poate circula.

Frezele şi buldoexcavatoarele lucrează pe cea mai dificilă porţiune, cea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde nămeții depăşesc pe alocuri patru metri. Muncitorii curăță cel mult 150 de metri într-o zi.

Celebrele serpentine ale Transfagarasanului se disting cu greu sub covorul nesfârşit de zăpadă, care nu dă semne că se va topi prea curând. Utilajele drumarilor abia se zăresc.

Muncitorii speră să termine deszăpezirea până la 1 iulie când, în mod oficial, se reia circulaţia pe Transfăgărășan. ”Şoseaua dintre nori” va rămâne deschisă până la data de 1 noiembrie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri