A început distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE

alimente-ue

Cutiile cu produse alimentare, două la număr pentru fiecare beneficiar, pot fi ridicate din depozitul situat în Oradea, Aleea Cazaban nr. 60, lângă Ștrandul Ioşia (clădirea fostei spălătorii Ama Ecol).
Si asta în zilele lucrătoare, in intervalul orar 08:00 – 16:00.
În fiecare colet există făină albă de grâu, mălai, două sticle de ulei, un kilogram de zahăr, o conservă de carne de vită, alta de paste de tomate, un kilogram de orez si 500 grame de fasole.
Întrucât se ridică o cantitate de 17,6 kg/beneficiar, ASCO roagă orădenii indreptătiti să vină pregătiţi pentru a-şi asigura ridicarea şi transportul alimentelor.
Până la data de 12 iulie sunt asteptati să-si ridice coletele cei care beneficiază de venit minim garantat si cei cu alocatie de sprijin a familiei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri