A inceput Festivalul Vinului. Ce ii asteapta pe oradenii care vor ajunge pe platoul de la Sala Sporturilor

Sunt deja patru ani de cand am reinnodat traditia unui eveniment dedicat licorii zeilor in Oradea. Si ne bucuram sa va anuntam ca cea de-a IV-a editie  aFESTIVALULUI VINULUI va asteapta in perioada 20 – 23 octombrie, pe platoul din fata Salii Sporturilor Antonio Alexe.

Ca in fiecare an, avem vinuri de soi pentru voi, dar si multa distractie. Ca sa ne cinstim asa cum se cuvine, am pregatit o bogata oferta din cramele de la Diosig si Santimreu (jud. Bihor), Minis (jud. Arad),  dar si o paleta de vinuri din Ungaria. La standuri veti gasi vin varsat, vin fiert, must, precum si o selectie de vinuriimbuteliate, puse la dispozitie de partenerul evenimentelor noastre de aer liber – Vandana.

Si pentru ca dragostea de vin trece – si ea – prin stomac, cele trei terase-restaurant de pe platou vor pune pe gratare mititei, pulpe, aripioare, costite si multe alte bunatati pe care va invitam sa le degustati la un pahar de vin…sau mai multe. La Festivalul Vinului veti gasi, de asemenea: kurtos kalacs, castane coapte, dulciuri de casa, porumb fiert, vata pe bat, popcorn, gogosi, clatite sau placinte, suficiente cat sa va astampere poftele culinare.

La festival veti putea gasi si o zona comerciala cu artizant sau suveniruri. In plus, construim un parc de distractii, pentru ca oferta de divertisment sa fie completa.

Pentru cei care vor sa-si innoiasca garderoba, pe holurile de la Sala Sporturilor, pe toata perioada (20 – 23 octombrie), peste 30 de comercianti de imbracaminte si incaltaminte va asteapta la o noua editie CAVI EXPO FASHION, cu intrare libera!

Si pentru ca FESTIVALUL VINULUI este cel mai popular festival, si la propriu si la figurat, va invitam la recitalurile artistilor pe care i-am invitat la Oradea, special pentru toti iubitorii de folclor!

Program scena FESTIVALUL VINULUI 2016

Joi, 20 octombrie

Ora 18:00 Deschiderea evenimentului
Ora 18:30 Ansamblul Folcloric „Florile Bihorului”
Ora 20:00 Elena Serb
Ora 20:30 Lia Beres
Ora 21:00 VOICHITA MIHOC

Vineri, 21 octombrie

Ora 18:00 Ansamblul Folcloric „Floarea Barcaului”
Ora 20:00 Radu Barbura si Larisa Tripon
Ora 21:00 LUCIAN DRAGAN

Sambata, 22 octombrie

Ora 18:00 Ansamblul Folcloric „Stelele Bihorului”
Ora 21:00 VASILE COCA

Duminica, 23 octombrie

Ora 17:00 Taraful „Dor Bihorean”
Ora 17:30 Ansamblul folcloric „Ausana”
Ora 19:30 Claudiu Borza
Ora 20:30 Vladuta Lupau
Ora 21:00 Pr. CRISTIAN POMOHACI

Accesul la evenimente este liber!

Distribuie informația
Alte știri