A inceput judecarea apelului Mariei Schutz, afacerista care a devalizat serele Oradea

Curtea de Apel Craiova a început judecarea apelurilor în dosarul în care Lili Maria Schutz a primit o pedeapsă totală de 13 ani şi 8 luni închisoare la Tribunalul Dolj pentru fraude cu fonduri europene (pedeapsa fiind contopită cu cea primită pentru fraudarea Sere Codlea şi Orser Oradea). Instanța a amânat, marți, cauza, pentru 24 martie a.c.

În noiembrie anul trecut judecătorii Tribunalului Dolj au condamna-o pe Lili Maria Schutz la o pedeapsă totală de 13 ani şi 8 luni închisoare, după ce judecătorii i-au descontopit pedeapsa de 10 ani primită pentru fraudarea Sere Codlea şi Orser Oradea, au constatat că faptele respective sunt concurente , şi i-au contopit pedepsele.

Atât inculpații din dosar, cât şi procurorii DNA Craiova au declarat apel, iar marți, 14 februarie a.c., a fost primul termen de judecată, Curtea de Apel Craiova.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri