A început montarea bradului ecologic de Crăciun în Piața Unirii din Oradea

Atmosfera sărbătorilor de iarnă care se apropie cu pași repezi se simte din plin în centrul orașului, respectiv în Piața Unirii, unde a început montarea bradului de Crăciun.

Bradul ecologic are o înălțime de 16 metri și va fi decorat cu LED-uri galbene, carpetă luminoasă cu diferite motive de iarnă și 300 de globuri de culoare roșie.

De asemenea, în Piața Unirii vor mai fi montate ghirlande luminoase și figurine 3D de mari dimensiuni, cu tematică de sezon.

Străzile din Oradea vor fi împodobite și în acest an cu ghirlande, medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Vom putea vedea decorațiuni cu panouri luminoase în formă de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, arcade luminoase, globulețe, numărul acestora ajungând la peste 1.800 de bucăți. Decorațiunile și montajul sunt asigurate de firma MK Illumination, la comanda Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, care se ocupă și de iluminatul public din oraș.

Iluminatul de sărbători va fi realizat pe bulevardele și străzile mai importante din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, în zonele pietonale, precum și în cele trei noi piațete din cartierele Ioșia, Rogerius și Nufărul.

Iluminatul de sărbători va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Distribuie informația
Alte știri