A lovit cu maşina o fetiţă din Husasău de Tinca şi a fugit de la locul accidentului! A fost repede identificat de poliţiştii bihoreni

Foto: arhiva

Luni, 27 iulie a.c., la ora 20.50, pe un drum public din localitatea bihoreană Husasău de Tinca, un bărbat de 55 de ani, din comuna Arieșeni,  județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oșand – Oradea, a acroșat cu partea laterală dreapta o minoră de 2 ani, din localitatea Oșand, județul Bihor, care, lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea neregulamentară a carosabilului prin loc nepermis, din partea dreaptă de deplasare a autoutilitarei.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri.

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri