A mai rămas o săptămână până la TOP TRAVEL – târgul de turism din Oradea

A XII-a ediție a evenimentului TOP TRAVEL 2023 se va desfășura în perioada 24-26 februarie, în galeria comercială Oradea Shopping City (Calea Aradului, nr. 87, intrarea Lidl-Ambasador). La eveniment și-au anunțat prezența agenții de turism, dar și furnizori de servicii turistice. Expozanții vor oferi cele mai mici prețuri din an la pachetele turistice.

Târgul de la Oradea se desfășoară concomitent cu Târgul de Turism al României din București, iar tour-operatorii vin în această perioadă cu cele mai mari reduceri și oferte la pachetele de vacanță pentru următorul sezon estival. Litoralul românesc, precum și destinații din Egipt, mai nou Tunisia, Creta și Turcia sunt vedetele sezonului 2023.

Agențiile de turism vor promova nu doar pachetele all inclusive cu zboruri charter de pe aeroportul Oradea sau aeroporturile învecinate, ci și vacanțele exotice. La târg, vizitatorii vor putea rezerva sejururi cu autorulota, își vor putea planifica un weekend într-o casă de vacanță tradițională dar pe deplin tehnologizată, vor putea primi sfaturi și ponturi de la agenții de turism și vor putea participa la tombole cu premii care se vor organiza la standurile expozanților.

Programul târgului TOP TRAVEL

  • vineri, 24 februarie, orar 12:00-20:00,
  • sâmbătă, 25 februarie, orar 10:00-20:00
  • duminică, 26 februarie, orar 10:00-20:00.

Intrarea la eveniment este liberă! Mai multe detalii despre expozanți și eveniment găsiți pe pagina de facebook.com/topexporomania

Distribuie informația
Alte știri