A murit fostul sef bihorean al CNADNR, Dorin Gavril Debucean

Trimis în judecată, săptămâna trecută, de DNA pentru abuz în serviciu, fostul director al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) Dorin Gavril Debucean a murit, informeaza adevarul.ro.

În vârstă de 50 de ani, Dorin Debucean a murit duminică seara după ce a suferit un infarct în locuinţa din Oradea. Cu toate eforturile depuse de medici, starea lui nu s-a ameliorat astfel că a fost constatat decesul.

Dorin Debucean a fost director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România în perioada 2007-2008, fiind numit la propunerea PNL în guvernarea Tăriceanu. Eliberat în vara acestui an din închisoare, după ce a ispăşit o condamnare pentru fapte de corupţie comise în aceeaşi calitate de şef al CNADNR, la începutul săptămânii trecute, Debucean a fost trimis, din nou, în judecată, la Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, care a produs consecinţe deosebit de grave. Citeste mai mult: adev.ro/ozp9s0

Distribuie informația
Alte știri