A murit Mihai Constantinescu. „Un zâmbet, o floare” pentru cel care compus „O lume minunată”

Artistul Mihai Constantinescu s-a stins pe patul de spital. Informația a fost făcută publică de România TV. Acestă veste vine după ce informațiile de acum câteva zile erau îmbucurătoare. Atunci, soția lui Mihai Constantinescu era optimistă în privința stării de sănătate a artistului. Un gest al acestuia a încurajat-o și a facut-o fericită pe Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent. Pe data de 13 mai Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea sa era deosebit de gravă. Artistul fusese internat la spitalul Floreasca. Mihai Constantinescu avea 73 de ani și s-a stins după cinci luni de comă.

„Sus în deal”, „Maria”, „O lume minunată”, „Iubiţi şi câinii vagabonzi” „Un zâmbet, o floare” sunt doar câteva dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, pe care le fredonăm şi azi, indiferent de generaţie.

El a făcut parte dintr-o „galerie de aur“ a muzicii uşoare româneşti, alături de Dan Spătaru, Doina Badea, Corina Chiriac, Olimpia Panciu, Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Angela Similea, Marius Ţeicu, Cornel Constantiniu, Anda Călugăreanu, Mirabela Dauer şi alţii.

Distribuie informația
Alte știri