A murit unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio si televiziune din Romania

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV a murit luni seara la varsta de 56 de ani. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat.Decesul a survenit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti  la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore.

Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat pentru Antena 3 ca Andrei Gheorghe a decedat. Politia considera moartea ca fiind suspecta.

Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: „Totul trece. In cazul de fata a trecut si ultima interdictie si dupa 30 de zile va spun iarasi, Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale, antisemiti, homofobi, legionari, negationisti si alte asemenea fapturi imbecile. Cu drag, ag”

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipetk, Rusia – d. 19 martie [2018]) a fost un prezentator si realizator de emisiuni radio si televiziune din Romania, realizator de filme documentare, de scurt si lung metraj. Tatal lui, originar din Romania, a studiat la scoala de aviatie din Lipetk, Rusia, iar mama sa rusoaica fiind, era chiar fiica comandantului scolii de aviatie.[Andrei a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (sectia rusa-engleza), Universitatea din Bucuresti, potrivit Wikipedia.

 

Distribuie informația
Alte știri