A-nceput de ieri să cadă, câte-un „deal” :(… La mai putin de un an de la inaugurare, gradina „Ciuperca” s-a surpat. FOTO

Dupa ploile de sambata, dealul „Ciuperca”, una dintre imaginile care apare in toate materialele de prezentare a orasului, a luat-o la vale, distrugand constructiile si amenajarile existente pe cativa zeci de metri. Prin urmare, accesul este acum blocat si fizic, dupa ce, pe fondul avertismentelor, Primaria inchisese gradina in urma cu doua saptamani.

Inca din octombrie s-a observat ca in mai multe locuri, aleile s-au dezlipit şi denivelat. De aceea, municipalitatea a decis inchiderea accesului pe aleile Grădinii publice de pe Dealul Ciuperca, pentru lucrări de remediere.

“Va fi permis accesul doar la unitatea de alimentaţie publică aflată în punctul de panoramă”, se arata atunci într-o informare a primăriei.

Lucrările de amenajare a Dealului Ciuperca au fost finanţate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, valoarea totală a investiţiei ridicandu-se la 1,9 milioane de lei. Constructorul lucrării este firma SC Abed Nego SRL.

Dealul Ciuperca

Distribuie informația
Alte știri