A opta ediție a Oktoberfest incepe , astazi, cu o paradă care va pleca din centrul Brașovului până la Arena Sportivă Ion Țiriac

Acolo e montat cel mai mare cort din România care poate adăposti 6.500 de persoane.In interior a amplasată scena pe care, în cele 11 zile de festival, vor evolua artiști din România și Germania și unde ii așteaptă Unchiul Hans, mascota festivalului înaltă de 2,5 metri. Se va da cep butoiului cu bere, de unde vor curge râuri de bere până în 4 septembrie.

Alte atracții ale festivalului sunt Ziua Multiculturalității, unde vor fi prezentate tradițiile maghiare, macedonene, rusești și spaniole, un concurs în premieră între trupele folclorice românești și săsești la ziua româno-bavarează, Miss Oktoberfest, Ziua Salsei picante, Lanțul uman 2016, de la Berăria Ciucaș la Arena Sportivă.

Cei prezenți vor putea asculta muzică tradițională bavareză și muzică de fanfară. Spectacole folclorice vor avea loc în fiecare zi între orele 11.00-22.00.
Pentru prima dată, la ediția din acest an cei prezenți vor putea să bea, pe lângă berea autohtonă, și alte șapte sortimente de bere produsă în Germania, de mici producători, cu prețuri cuprinse între 16-25 de lei.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri