A patra ediție a Festivalului Teatrelor de Păpuși Fux, la Oradea

msnews

Între 1-5 octombrie, Trupa Lilliput a Teatrului Szigligeti din Oradea organizează cea de-a patra ediție a Festivalului Teatrelor de Păpuși Profesioniste Maghiare din Transilvania, Festivalul Fux. Evenimentul va cuprinde 24 spectacole puse în scenă de 17 de trupe, dar si două evenimente speciale.

În cadrul festivalului, va avea loc conferința intitulată „Tradiție și inovație”, care marchează 70 ani de la înființarea teatrului de păpuși din Oradea. Manifestarea este organizată în comun de Muzeul și Institutul Național de Istoria Teatrului (Ungaria), Teatrul de Păpuși „Budapest” și Trupa Lilliput a Teatrului Szigligeti.

Spectacolele festivalului sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă: copii preșcolari și din clasele primare, liceeni, adulți, dar și celor mai mici spectatori – bebelușii sub 3 ani. Programul festivalului poate fi consultat, pe http://fuxfeszt.szigligeti.ro/musorrend. Bilete se găsesc la agenția de bilete a Teatrului Szigligeti, aflată pe strada Moscovei nr. 7. Totodată, se pot procura online, de pe biletmaster.ro

Share

Distribuie informația
Alte știri