A plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

Astăzi, 1 februarie, a avut loc a doua tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 15 ianuarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 22 – 28 ianuarie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. Din cei 622 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător Pop Ancuţa-Valerica, proprietar, de pe strada Doina. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica premiul de la sediul Primăriei, începând de vineri, 2 februarie, în termen de 30 de zile.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Distribuie informația
Alte știri