A plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

Joi, 22 februarie, a avut loc a cincea tragere la sorți în cadrul campaniei “Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 15 ianuarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 12 – 18 februarie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. Din cei 718 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător Chiş Elena, proprietar, de pe strada Aluminei.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani şi este valabil până la sfârşitul anului. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul. Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 1 martie.

Distribuie informația
Alte știri