A plecat la un salon de înfrumusețare unde avea programare, apoi a dispărut. Poliția caută o tânără din Sălaj

O tânără de 25 de ani, din Şimleu Silvaniei, este dată dispărută după ce în data de 6 aprilie a venit la Zalău şi nu a mai revenit la domiciliu.

„La data de 9 aprilie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost sesizaţi că, la data de 6 aprilie, o tânără de 25 de ani, din localitatea Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, Săsăran Hermina Iuliana, a plecat voluntar din municipiul Zalău şi nu a mai revenit la domiciliu”, se arată, joi, într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Surse din cadrul IPJ Sălaj au precizat, pentru Agerpres, că tânăra a venit cu o prietenă la Zalău, pentru o programare la un salon de înfrumuseţare, însă ulterior nu a mai ajuns acasă, la Şimleu Silvaniei şi nici nu a mai răspuns la telefon.

Semnalmentele tinerei dispărute sunt: aproximativ 1,54 m înălţime, 60 de kg, faţă ovală, păr lung blond, ochi căprui, ocazional poartă lentile de contact de culoare verde.

La momentul plecării aceasta purta blugi negri, tricou albastru, geacă neagră, o pereche de pantofi sport negri cu o dungă albă şi o geantă de culoare roşie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri