A rămas fără permis pentru 5 luni, depistat de polițiști depășind neregulamentar prin Diosig, în timp ce conducea cu viteză excesivă

Vineri, 21 aprilie a.c., la ora 07.35, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Diosig, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 102 km/h, înregistrată radar și efectuând o manevră de depășire neregulamentară.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h și a depășit neregulamentar a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 150 de zile.   

 Vineri, 21 aprilie a.c., polițiștii bihoreni au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și de trafic și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunea polițiștilor bihoreni a fost derulată în cadrul operațiunii ROADPOL „Speed Marathon”, organizată, la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, precum și la nivelul tuturor statelor care sunt membre ale Rețelei Europene a Polițiilor Rutiere – ROADPOL.

În cadrul acțiunilor desfășurate în județul Bihor, au fost angrenați polițiști de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, de la Biroul Rutier Oradea, dar și de la toate formațiunile de poliție rutieră și de ordine publică de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri