A șaptea prezență consecutivă în FIBA Europe Cup pentru CSM CSU Oradea 

foto/ arhiva csmoradea.ro

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea va juca pe tabloul principal al FIBA Europe Cup pentru a 5-a oară în succesiune. Totodată va fi cea de-a 7-a prezență consecutivă în amintita competiție, indiferent de faza din care i se alătură. Sezonul competițional 2022/23 va consemna cea de-a 9-a campanie continentală din istoria secției de baschet

Roș-albaștrii accesează FIBA Europe Cup, în stagiunea 2022/23, direct în faza grupelor fără tururi preliminare în această competiție sau în Basketball Champions League pentru a 3-a oară consecutiv. Bilanțul general al echipei din Oradea în FEC este de 21 victorii și 22 înfrângeri. La modul general, incluzând participările în FIBA EuroChallenge și Basketball Champions League, bilanțul roș-albaștrilor este de 34-43.

În sezonul competițional 2022/23, CSM CSU Oradea va juca direct în prima fază a grupelor FIBA Europe Cup. Formația de pe Crișul Repede se numără între cele doar zece echipe de club acceptate direct pe tabloul principal. Asta în condițiile în care echipe din Germania, Israel, Franța, Turcia, Grecia, Polonia, Lituania sau Belgia vor juca în tururile preliminare.

Alte știri