A trecut vremea pozelor in care seful CJ Bihor promova noi destinatii externe de pe Aeroportul Oradea…

Presedintele Consiliului Judetean Bihor pare sa aiba o saptamana grea dupa declaratiile fostului director al Aeroportului Oradea, Gheorghe Pasc. Acesta sustine ca Pasztor Sandor i-ar fi interzis sa continue discutiile cu companiile aeriene Ryanair si Wizzair. La acest moment, de pe Aeroportul, asa zis international, din Oradea nu mai decoleaza sau aterizeaza nicio cursa externa.

De marti, 24 septembrie, presedintele CJ Bihor este luat in colimator si de membrii USR, in speta de vicepresedintele USR Bihor, Flavius Bunoiu, care il ironizeaza si publica o fotografie ce il infatiseaza pe Pasztor Sandor alaturi de trofeul unei antilope vanata intr-un safari in Africa de Sud. Fotografia provine de pe site-ul companiei care organizeaza partide de vanatoare pe continentul african si are descrierea „Pasztor Sandor from Hungary”, continand detalii despre specia vanata, munitia folosita si distanta de la care s-a tras.

Pasztor Sandor, presedintele Consiliului Judetean Bihor, n-are vreme sa se ocupe si de Aeroportul Oradea. Cred si eu, sa vanezi antilope exotice in Africa de Sud e o chestiune care iti mananca foarte mult timp si energie, a scris Bunoiu pe Facebook. Vezi postarea aici: https://www.facebook.com/207398299275366/posts/2954244411257394/

Distribuie informația
Alte știri